index
hovedsiden
 
    e-post  
  hovedsiden  
 
om oss
nivåer
kurstyper
påmelding
kart
mer info
kurs i spania
linker
 
 
 

Lærerne
Skolen ble etablert i 2003 av Silvia Soto og Angel Velázquez – to erfarne lærere med mange års praksis innen spanskundervisning i Norge og Spania.

Silvia Soto er utdannet filolog fra Universitetet i Valladolid i Spania og har også bakgrunn som lærer i det spanske skoleverket.

Angel Velázquez har sin utdannelse innen historie og pedagogikk fra Madrid. Han har undervist i spansk for utlendinger i flere år før han kom til Norge. Her har han undervist på flere spanskskoler og hatt spanskkurs for offentlige institusjoner i Norge.

Skolen benytter kun høyt kvalifiserte spanske lærere. Alle er engasjerte og motiverte for å undervise elevene i vårt språk og vår kultur. Vi driver med det vi er gode til: Å lære deg spansk!

Kursene
Undervisningen foregår i små grupper – ikke mer enn 8 elever i hver gruppe. For å dekke de fleste behov, har vi forskjellige kurs på forskjellige nivåer - fra nybegynnere uten forkunnskaper til avansert nivå. Vi tilbyr også privatundervisning for enkeltpersoner og kurs til bedrifter. Opplæringen kan om nødvendig finne sted på arbeidsplassen til den enkelte.

 

   
      adresse