Kurstyper

Undervisningen foregår i små grupper – ikke mer enn 8 elever i hver gruppe.

For å dekke de fleste behov, har vi kurs på forskjellige nivåer – fra nybegynnere uten forkunnskaper til avansert nivå. Vi tilbyr også privatundervisning for enkeltpersoner og kurs til bedrifter. Opplæringen kan om nødvendig finne sted på arbeidsplassen til den enkelte.

"Jeg har prøvd å lære spansk på en annen skole, men byttet etter det første kurset. «Habla Español» fant jeg tilfeldig og her forsetter jeg etter 4 år nå. Skolen har en atmosfære preget av vennskap og respekt for alle. Timene føles som en spansk pause i norsk hverdag. Her, i avslappende stemning med lek og latter lærer jeg grammatikken og hverdagskommunikasjon. Profesjonelle lærere åpner steg etter steg dører til den spanskspråklige verden for alle elever. Timene går uten stress i tilpasset nivå med ønskelig temaer. Absolutt best i test!"
Justyna
"Jeg studerer på Spanskskolen Habla Español fordi jeg synes at skolen er bra og jeg blir inspirert til å lære mer. Det jeg liker best er positive og flinke lærere, inspirerende klasse, lærerne er spansktalende. Vi får snakke om ting vi opplever, si våre meninger og samfunnet. Bra at lærerne retter på oss. Samtidig bruker vi bøker og lærer / repeterer grammatikk. Det er bra at læreren varierer, sånn at det aldri blir kjedelig: Samtaler, bok, spill, musikk, vi snakker om forskjellige temaer. Bra at vi lærer om spansktalende land! (Geografi, mat, kultur, historie, forskjellig spansk.) Jeg ambefaller Spanskskolen Habla Español fordi lærerne er spansktalende og flinke pedagogisk. Fordi man lærer systematisk og samtidig får mulighet til å bruke språket, dvs fortelle og diskutere. "
John

Vi samarbeider med:

Rull til toppen