Nivåer

Kursene våre er basert på språknivåene beskrevet i Det Felles Europeiske Rammeverket for språk (CEFR)

Vi tilbyr spanskkurs på forskjellige nivåer som tilsvarer CEFR nivå A1, A2, B1 og B2

Kurset består av 3 trinn: Sp1, Sp2 og Sp3. Vi legger vekt på muntlig øvelser i samtalegrupper, samtidig som du får en innføring i grammatikken.
Kursinnhold
Det tas utgangspunkt i enkle dialoger fra dagligdagse situasjoner som for eksempel å presentere hverandre, bestille mat og drikke, handle i butikker, si hva man liker, uttrykke enighet og uenighet, osv.
Kursgrammatikk
Vi gjennomgår alfabetet og uttalen, verbbøyninger i presens, forskjellen mellom ”ser” og ”estar”, presens av regelmessige og uregelmessige verb, enkle sammensatte verbformer, gerundium og imperativ. 

Gå til våre kurs

Kurset består av 4 trinn: Sp4Sp5 og Sp6.
Kursinnhold
Vi fokuserer på å få mer flyt i språket ved å snakke om fortidige og fremtidige handlinger samt beskrive en del enkle nåværende og tidligere situasjoner.
Kursgrammatikk
Bruk av ”ir + infinitiv” for å danne fremtid, bruk av fortidsformene (perfecto, indefinido e imperfecto).

Gå til våre kurs

Kurset består av 5 trinn: Sp7, Sp8, Sp9, Sp10 og Sp11.
Kursinnhold
Du er i stand til å forstå hovedinnholdet i klar, standard tale om kjente emner som for eksempel fritid og jobb. Du kan følge en samtale i de fleste situasjoner som kan oppstår når man reiser i et spansktalende land. Du kan delta i samtaler om kjente emner av personlig interesse eller emner som er viktige i dagliglivet (f.eks. familie, hobby, arbeid, reise, aktuelle hendelser).
Kursgrammatikk
Fremtid, kondisjonalis og konjunktiv.

Gå til våre kurs

Kurset består av 4 trinn: Sp12, Sp13, Sp14 og Sp15.
Kursinnhold
Kan forstå hovedinnholdet i komplekse tekster om både konkrete og abstrakte emne, også faglige drøftinger innen sitt eget fagområde. Kan delta i samtaler med et så spontant og flytende språk at kommunikasjonen med morsmålsbrukere ikke blir krevende for noen av partene.
Kursgrammatikk
Vi gjennomgår samtlige tider i konjunktiv modus.

Gå til våre kurs

Sp16. 

Dette kurset er beregnet for deg som har gjennomgått den spanske grammatikken, men ønsker å perfeksjonere språket i små samtalegrupper hvor vi snakker om forskjellige temaer innen spansk kultur og aktuelle temaer.

Gå til våre kurs

"Lærerne er svært kvalifiserte. De bruker varierte undervisningsmetoder og vi har en god blanding mellom å få trening i å snakke og det å forstå og å lære grammatikken. Lærerne knytter ofte læringen til interessante temaer, så man lærer ikke bare språk, men også om kultur, historie og samfunnsforhold i spansktalende land. Jeg har blitt bedre i grammatikk, snakker mye bedre og kan lese de fleste tekster og forstå hva de handler om. Også vanskelig, tunge fagrapporter i jobben min. Det viktigste er at jeg ikke er redd for å praktisere eller å gjøre språkfeil lengre, og det er mye takket være lærerne jeg har hatt på skolen. Jeg anbefaler skolen varmt til alle andre. Jeg har alltid følt at jeg får svært god valuta for kursavgiften og gleder meg til hver onsdagskveld. Jeg har vanskelig for å tro at det finnes en bedre skole enn Habla Español for å lære spansk i Oslo. Det er en grunn til at jeg har vært elev her i over åtte år. "
P. Vilsted
"Jeg tar kurs på Habla Español fordi det er en passe stor skole med spanske lærere. I tillegg ligger skolens lokaler i byen, det er enkelt å komme seg frem og tilbake fra hjemmet. Det var min datter som fikk meg til å begynne på spansk-kurs sammen med henne. Da jeg begynte på Habla Español kunne jeg ikke snakke ett ord spansk. I løpet av den tiden jeg har vært ved skolen, har jeg lært å føre samtaler på spansk, jeg har blitt interessert i spansk historie og har også tatt spansk-kurs i Valencia og Nerja. Det jeg liker best med skolen er at lærerne er genuint interesserte i sine elever, og de skaper et godt miljø i klassen. Læremetodene passer meg veldig bra. Jeg har anbefalt Habla Español til mange av mine venner fordi jeg tror dette må være den beste spansk-skolen i Oslo. Jeg er veldig fornøyd med skolen og kommer til å fortsette å anbefale den. "
R. Blix

Vi samarbeider med:

Rull til toppen