Om oss

Spanskskolen Habla Español er en privat institusjon etablert i 2003 av Silvia Soto og Ángel Velázquez, to erfarne lærere med mange års praksis innen spanskundervisning i Norge og Spania.

Silvia Soto
er utdannet filolog fra Universitetet i Valladolid i Spania og har også bakgrunn som lærer i det spanske skoleverket. I 2003, etter flere år som lærer ved Centro Español i Oslo stiftet hun Spanskskolen Habla Español sammen med Ángel Velázquez. I tillegg jobber hun som oversetter og har oversatt blant annet den offisielle turistguiden for Oslo siden 2005.

Angel Velázquez
har sin utdannelse innen historie og pedagogikk fra Madrid. Han har undervist i spansk for utlendinger i flere år før han kom til Norge. Her har han undervist på flere spanskskoler og hatt spanskkurs for offentlige institusjoner i Norge til han stiftet skolen sammen med Silvia Soto.

Våre lærere

Skolen benytter kun høyt kvalifiserte spansklærere. Alle er engasjerte og motiverte for å undervise elevene i vårt språk og vår kultur. Vi driver med det vi er gode til: Å lære deg spansk!

Patricia Segura kommer fra Rubí, Spania. Hun har en Master i lærerutdanning i spansk som fremmedspråk fra Universidad Internacional de La Rioja og en Bachelor i Øst-Asia-studier fra Universitat Autònoma de Barcelona. Patricia har en bred erfaring som spansklærer og har også jobbet som tolk og oversetter.

Valeria Britez kommer fra Ushuaia i Argentina. Hun er utdannet lærer og har jobbet flere år som lærer i Barcelona, Spania. Valeria har også jobbet i Russland noen år, og siden 2012 har hun jobbet som lærer i Oslo.
Lola Algarrada kommer fra Sevilla, Spania. Hun er utdannet lærer i fremmedspråk fra International House. Hun har også en Bachelorgrad i kunst fra Universitet i Sevilla og en Mastergrad som Art Director.
"Jeg har deltatt på spanskkurs hos Habla Español siden skolen startet opp i Oslo i 2003. Jeg har også vært innom andre spanskskoler men alltid kommet tilbake til Habla Español. Skolen er utrolig bra og lærerne er meget dyktige, hyggelige og ikke minst - tålmodige! Gruppene er små og gjør at hver enkelt elev får svært god oppfølging. Jeg har aldri bodd i Spania men takket være regelmessige kurs hos Habla Español er spansken min nå blitt veldig bra! Og det er så utrolig gøy å reise til spansktalende land når man kan språket! Jeg kan på det varmeste anbefale skolen Habla Español til alle som ønsker å begynne å lære spansk eller som er godt viderekommende og ønsker å perfeksjonere spansken ytterligere - det finnes et kurs for alle! Lykke til! "
S. Hauglund
"Det første som slo meg når jeg ville begynne å lære spansk var at det var vanskelig å finne en skole sentralt i Oslo. Skolen Habla Español har en liten, men veldig dyktig stab. Jeg er en krevende elev, til og med glad i grammatikk, men opplever å få gode og reflekterte svar når jeg stiller spørsmål. I tillegg kommer at de som underviser har veldig god kunnskap om samfunnet generelt slik at vi får inn aktuelle temaer og gode refleksjoner i undervisningen. Etter 4 år med studier en gang i uken klarer jeg nå å ha en ganske god dialog i Spania"
F. Ruud